Despre noi

Site-ul Trening Dama este o platformă online lansată în anul 2022 cu scopul de a face cunoscute vizitatorilor cele mai noi modele de treninguri dama, treninguri cuplu, treninguri mama – copil și alte articole din sfera treningurilor.

Pe site-ul nostru puteți găsi sute de modele de Treninguri Dama de la cele mai cunoscute branduri, precum Adidas, Nike, Converse, Puma, Guess și multe altele.

Vrem să vă aducem la cunoștință că site-ul www.TreningDama.ro NU este un magazin online, noi doar promovăm produsele magazinelor partenere din rețelele de marketing afiliat 2Permormant și Profitshare

Cum cumpăr produsele de pe www.TreningDama.ro? Este foarte simplu: pentru a vedea prețul și pentru a cumpăra produsul dorit nu trebuie decât să apăsați pe butonul de sub/lângă poza de produs ca cea de mai jos:

trening dama

După ce veți apăsa pe butonul de sub/langa poza de produs, veți fi redirecționați către magazinul care comercializează acel produs și în continuare veți parcurge pașii obișnuiți pentru adăugarea produsului în coșul de cumpărături.

Dacă aveți nelămuriri, doriți colaborare cu site-ul nostru sau pentru alte detalii, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la adresa de email: [email protected]

Și ca să ne facem cunoscute cât mai mult articolele noastre, ne puteți citi și pe următoarele canale social media:

Facebook,   TwitterYoutubePinterest

TreningDama.ro
Logo